2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – vrij zonnig later wat sluierbewolking

HOLLANDS KROON – Vandaag is het meest zonnig weer, maar later drijft er wat sluierbewolking over. De temperatuur stijgt naar waarden tussen 23 en 25 graden en de naar zuidwest tot west ruimende wind is zwak tot matig. 
Het weer voor donderdag
Het blijft vanavond helder en droog in Hollands Kroon. Vannacht koelt het af tot 12 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 24 °C morgenmiddag.
Het weer na donderdag
De komende dagen neemt de bewolking toe en blijft het droog in Hollands Kroon. Overdag wordt het ongeveer 21 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 14 °C. De wind waait uit het westen en is matig, windkracht 4.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.