2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – vrij zonnig maar ook kans op een enkele bui

Hollands Kroon – Na het onstuimige weer van de afgelopen dagen waar het eerder herfst leek dan hartje winter hebben wij vandaag weer eens een dag waar de zon regelmatig te zien zal zijn. Wel is er een kleine kans op wat lichte neerslag en is de wind vrij krachtig 5Bft. De middagtemperatuur loopt op naar 7 graden, nog steeds te warm voor de tijd van het jaar. In de nacht naar donderdag koelt het af naar 4 graden wat tevens de koudste nacht van deze week is.
Donderdag is het weer volop herfst met regelmatig een bui. De wind is matig 4Bft en waait uit het noordwesten. De middagtemperatuur loopt op naar 8 graden maar tijdens een bui daalt de temperatuur naar rond de 6 graden.
Ook vrijdag en zaterdag zijn grijze dagen met veel bewolking en weinig ruimte voor de zon. Op zaterdag vallen er weer regelmatig enkele stevige buien. Op beide dagen loopt de temperatuur weer op richting de dubbele cijfers, 10 á 11 graden. De wind trekt weer aan naar vrij krachtig 5bft en waait uit het zuiden. Zondag is er weer meer ruimte voor de zon maar ook dan vallen er regelmatig enkele lichte buien.
Ook op de langere termijn blijft Koning Winter ver weg en blijven wij te maken houden met herfstachtige omstandigheden.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.