Weerbericht Hollands Kroon – vrijwel droog en het wordt 6 graden

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Hollands Kroon – Na het ronduit slechte weer van gisteren waar het gebied met (natte) sneeuw boven onze regio tot stilstand leek te zijn gekomen hebben wij vandaag te maken met wederom een dag met veel bewolking. Maar de kans op neerslag is veel lager dan gisteren en er is zelfs af en toe even een waterig zonnetje te zien. De middagtemperatuur loopt op naar 6 graden bij een zwakke tot matige wind uit het noordwesten, 3Bft. In de nacht naar zondag daalt de temperatuur naar 2 graden en valt er soms wat lichte (winterse) neerslag.
Zondag is ook een grijze dag met soms wat lichte (winterse) neerslag, de temperatuur blijft net zoals vandaag steken op 6 graden bij een matige wind uit het noordwesten, 4Bft. De nieuwe week begin zoals het weekend eindigt, grijs met soms wat lichte (winterse) neerslag en een maximum van 6 graden.
Op dinsdag is er weer wat meer ruimte voor de zon en blijft het ook zo goed als droog. Vanaf woensdag stijgt de kans op (winterse) neerslag en draait de wind van noordwest naar zuid later naar west. De temperatuur is met 7 grade weer iets hoger dan de dagen daarvoor.
eps_pluim_tt_06235

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category