2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – vrijwel droog en het wordt 9 graden

Medemblik – Donderdag blijft het op wat lichte motregen na droog, maar de zon komt er wederom niet of nauwelijks aan te pas. De temperatuur stijgt naar 10 graden. De wind gaat uit het zuidwesten waaien en is matig en aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig. Donderdagavond wordt de wind aan zee mogelijk krachtig. Vrijdag vooral in de nacht en ochtend regen. Zaterdag weer droger met wat zon en 13 graden.
Een zwak warmtefront ligt min of meer N-Z georiënteerd boven het oosten. De aangevoerde lucht in de warme sector is vochtig. Het warmtefront beweegt verder oostwaarts en verlaat vanochtend het land. Bijbehorend inactief koufront passeert van west naar oost gedurende vanmiddag en vanavond. Een actiever frontaal systeem, actueel op de Atlantische Oceaan trekt vanavond laat en in de nacht naar vrijdag NO-ZW georiënteerd als occlusie oostwaarts over de noordwestelijke helft van het aandachtsgebied. In de loop van vrijdagochtend trekt dit systeem verder over ons land naar Duitsland. Vrijdagavond bereikt een NNO-ZZW georiënteerde trekrug het westen.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.