2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon, winterse buien, sommigen met onweer

Hollands Kroon – Vandaag vallen er geregeld(winterse) buien, maar ook wat zonneschijn. Het wordt niet warmer dan 8 graden. In buien afkoelend tot 2-3 graden. De noordwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig.
In de nacht naar woensdag is het wisselend bewolkt en vallen er nog steeds enkele buien, mogelijk met onweer en hagel, verder landinwaarts met natte sneeuw. In het noord- en zuidoosten daalt het kwik tot dicht bij het vriespunt, elders wordt het 3 tot 5 graden. De westen- tot noordwestenwind is matig, aan zee matig tot vrij krachtig en in het noordelijk kustgebied krachtig tot hard. In het noordoosten is de wind zwak en variabel.
Op Koningsdag is er opnieuw veel bewolking en vallen er frequent buien, ook daarbij is weer onweer en hagel mogelijk. Vanaf het einde van de middag wordt het van het noordwesten uit langzaam droger. De maxima liggen rond 9 graden. De noordwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan zee krachtig.

Dag Zonkans Neerslagkans Min. temperatuur Max. temperatuur Windrichting Windsnelheid
Di 20% 90% 2 8 nw 4-5
Wo 30% 90% 3 9 nw 4
Do 30% 80% 3 10 west 3
Vr 40% 70% 2 11 zw 4
Za 40% 70% 6 13 zw 3
Zo 40% 70% 6 14 west 3

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.