2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – wisselend bewolkt

HOLLANDS KROON – Vandaag zijn er wolkenvelden, maar ook af en toe zonneschijn. Er is een kleine kans op wat lichte (mot)regen. De temperatuur stijgt naar 20 tot 22 graden. De zuidwestenwind is matig, aantrekkend tot vrij krachtig of krachtig.
Het weer voor maandag
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter maar het blijft droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 22 °C en is de wind vrij krachtig, windkracht 5. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 19 °C
Het weer na maandag
De komende dagen zijn er opklaringen en neemt de kans op regen toe in Hollands Kroon. De temperatuur daalt tot 15 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 15 °C. De wind draait geleidelijk naar het noordwesten en is matig, windkracht 4. Vanaf donderdag neemt de kans op neerslag weer af en stijgt de temperatuur tot 20 °C overdag en 16 °C ’s nachts.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.