2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – wisselend bewolkt en het wordt 10 graden

HOLLANDS KROON – Vandaag hebben wij te maken met bewolking maar in de ochtend zal ook de zon nog regelmatig te zien zijn. De middagtemperatuur loopt op naar rond de 10 graden bij een matige wind die uit het zuidwesten waait. In de nacht naar vrijdag koelt het af naar 5 graden.

Het weer voor vrijdag

Het wordt morgen geleidelijk bewolkter maar het blijft zo goed als droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 9 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer 9 °C.

Het weer na vrijdag

De komende dagen wordt het geleidelijk minder bewolkt en blijft het zo goed als droog in Hollands Kroon. Het is 8 °C overdag en de temperatuur ’s nachts daalt tot 2 °C. De wind is matig, windkracht 4. Vanaf woensdag neemt de kans op neerslag weer af en wordt het overdag kouder met temperaturen rond 4 °C.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.