2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – wisselend bewolkt en het wordt 6 graden

Hollands Kroon – Het weer voor vandaag is wat minder zonnig dan gisteren door de aanwezigheid van bewolking. De middagtemperatuur loopt op naar rond de 6 graden maar door de matige tot vrij krachtige noordoostelijke wind voelt het toch een stuk schraler aan. In de nacht naar maandag koelt het af tot rond het vriespunt waardoor het tijdens de zonsopkomst glad kan worden.
Maandag is nog een vrij knappe dag met regelmatig felle opklaringen en een middagtemperatuur van rond de 6 graden, in de nacht naar dinsdag gaat het een graadje vriezen. Dinsdagoverdag trekt de bewolking dicht en draait de wind naar het zuiden tot zuidwesten en gaat het regenen. De temperatuur loopt op naar 5 graden. De regen zet zich ook door in de nacht naar woensdag.
Woensdag eerst nog buien, later meer opklaringen maar nog wel een kans op wat lichte neerslag. De middagtemperatuur schommelt zo rond de 7 graden. Het zelfde geldt voor de donderdag, zon,bewolking en soms wat neerslag wisselen elkaar af bij een middagtemperatuur van rond de 7 graden.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.