2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – wisselend bewolkt maar ook opklaringen

HOLLANDS KROON – Vandaag is er iets meer bewolking maar er is ook nog zon, wel is er kans op een enkele bui. Maar de meeste tijd droog en maximumtemperatuur rond 19 graden. Meestal een matige wind uit het noordoosten.
Het weer voor dinsdag
Het wordt morgen geleidelijk zonniger en het blijft droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 19 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 16 °C.
Het weer na dinsdag
De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het zo goed als droog in Hollands Kroon. Overdag wordt het ongeveer 20 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 14 °C. De wind draait geleidelijk naar het westen en is matig, windkracht 3. Vanaf zondag neemt de kans op neerslag toe.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.