2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – wisselend bewolkt maar ook zonnige perioden

HOLLANDS KROON – De bewolking trekt vandaag aan maar de zon krijgt nog genoeg speeltijd om de zonaanbidders te verblijden. De middagtemperatuur loopt op naar rond de 21 graden bij een vrij matige wind uit het zuiden later draaiend naar het zuidwesten.
Het weer voor vrijdag
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter maar het blijft droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 20 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 17 °C.
Het weer na vrijdag
De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het zo goed als droog in Hollands Kroon, met zondag . Overdag wordt het ongeveer 20 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 14 °C. De wind draait geleidelijk naar het zuidoosten en is matig, windkracht 4. Na het weekend neemt de kans op neerslag toe.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.