2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – wisselend bewolkt maar wel droog

HOLLANDS KROON – Vandaag hebben wij te maken met redelijk wat bewolking maar uit deze bewolking zal vriijwel zeker geen neerslag gaan vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 9 graden en is daarmee fors hoger dan de afgelopen dagen. De wind is matig 4Bft en waait uit het zuiden. In de nacht naar donderdag koelt het niet verder af dan tot zo’n 5 graden.

Het weer na donderdag

Na donderdag krijgen wij een paar dagen van hogere temperaturen, zelfs op zaterdag in de dubbele cijfers maar dan is de kans op neerslag ook een stuk hoger. De wind waait uit het zuiden tot zuidwesten en is matig 4Bft.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.