Weerbericht Hollands Kroon – wisselend bewolkt met kans op een bui

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

HOLLANDS KROON – De kou kwam als een mokerslag Nederland binnenvallen. Vrijdagochtend begon nog goed met een temperatuur van boven de 20 graden maar rond de middag draaide de wind naar het noordwesten en in een tijdbestek van 1.5 uur was de temperatuur al gedaald naar 13 graden op Texel. 
Vandaag hebben wij te maken met vrij veel bewolking waar soms wat lichte neerslag uit kan gaan vallen, de temperatuur blijft steken op 12 graden bij een matige tot vrij krachtige wind uit het noordwesten.  Zondag is een kopie van vandaag, met 1 klein verschil en dat is de kans op neerslag, die is hoger dan vandaag.
Maandag staat het weer in ons aandachtsgebied onder invloed van een hoogtelaag boven het zuiden van de Oostzee. Dit trekt langzaam oostwaarts en later op dinsdag passeert een zwakke hoogterug. Na passage hiervan lijkt zich vanaf woensdag een zonale stroming in te stellen, die richting het volgende weekeinde meer en meer begint te meanderen op de oceaan. De aangevoerde lucht wordt hierdoor geleidelijk minder koel.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category