2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – wisselend bewolkt met kans op wat neerslag

HOLLANDS KROON – Vandaag hebben wij te maken met vrij veel bewolking maar er zal toch ook zo nu en dan een glimp van de zon te zien zijn, uit de bewolking kan soms wat lichte neerslag vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 9 graden bij een matige wind uit het westen. In de nacht naar maandag koelt het af naar rond de 5 graden.

Het weer voor maandag

Maandag een zelfde beeld wat het weer betreft, veel bewolking maar wel zo goed als droog. De zon zullen wij niet veel te zien krijgen helaas. De middagtemperatuur loopt op naar 9 graden bij een zwakke wind uit het zuidwesten.’s Nachts koelt het af naar 4 graden

Het weer na maandag

Ook de rest van de week laat de zon ons in de steek en overheerst de bewolking, de middagtemperatuur schommelt nog steeds rond de 8 á 9 graden en de wind blijft zwakt tot matig en waait uit zuidelijke richting. ’s Nachts koelt het af naar rond de 5 graden, na donderdag enkele graden lager.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.