2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – wisselend bewolkt tegen de avond toenemende kans op neerslag


HOLLANDS KROON – Vandaag zullen wij de zon weer eens te zien krijgen, later in de middag trekt de lucht dicht en zal er vanavond uit de bewolking wat neerslag gaan vallen De middagtemperatuur loopt op naar 6 graden bij een matige wind uit het noordwesten. In de nacht naar dinsdag koelt het af naar rond het vriespunt.

Het weer voor dinsdag

Dinsdag is het bewolkt en kan er soms wat lichte motregen vallen. De temperatuur loopt op naar 6 graden bij een matige tot soms vrij krachtige wind uit het westen. ’s Nachts koelt het af tot rond het vriespunt.

Het weer na dinsdag

Wisselvallig, elke dag, behalve op donderdag, wel kans op neerslag, tempeaturen overdag rond de 6 graden en in de nachten rond of net onder het vriespunt, zeker in de nacht van donderdag op vrijdag. De wind waait uit het westen tot zuidwesten en is matig tot vrij krachtig 3 tot 5Bft.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.