2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – wisselvallig, in de middag kans op zon

HOLLANDS KROON – Vandaag is er in de ochtend nog kans op een enkele bui, in de middag wordt het droog en klaart het op: zonnige perioden dus. De temperatuur komt uit op 20 tot 22 graden en de wind waait meest matig uit het noordwesten.
Het weer voor maandag
Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Hollands Kroon, met morgenochtend en morgenmiddag nog wel kans op een regenbui. De temperatuur stijgt tot 20 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 17 °C.
Het weer voor na maandag
De komende dagen neemt de bewolking toe en is de kans op neerslag hoog in Hollands Kroon. Het is 20 °C overdag en de temperatuur ’s nachts stijgt tot 17 °C. De wind draait geleidelijk naar het zuiden en is matig, windkracht 4. Vanaf vrijdag neemt de kans op zon weer toe en worden de nachten kouder met temperaturen rond 15 °C.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.