2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – Wisselvallig met in de ochtend regen

HOLLANDS KROON – Vandaag kunnen wij gaan bijschrijven als een echte herfstdag, in de ochtend veel bewolking waaruit ook regelmatig wat neerslag gaat vallen. In de

middag komen er opklaringen en is er ook ruimte voor de zon maar de kans op een bui blijft aanwezig. De middagtemperatuur loopt op naar 16 á 17 graden bij een vrij krachtige wind uit het noordwesten, 5Bft. Vanavond en nacht gaat het weer enige tijd regenen.
Het weer voor maandag
Het wordt maandag bewolkt en de neerslagkans blijft hoog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 16 °C en is de wind vrij krachtig, windkracht 5. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 14 °C.
Het weer na maandag
De komende dagen is het zonnig en neemt de kans op regen af in Zijdewind. De temperatuur daalt tot 15 °C overdag en 9 °C ’s nachts. De wind is matig, windkracht 4.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.