2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon: Wisselvallig, vanaf dinsdagmiddag droger

HOLLANDS KROON – Het is bewolkt. In het noorden en noordwesten komen enkele buien voor, zeer lokaal met onweer. Deze buien trekken noordoostwaarts het land uit. Van het zuiden en zuidwesten uit trekken nieuwe buien het land binnen. Vooral in de oostelijke helft is er in de middag kans op onweer. Vanavond klaart het vanuit het westen op en wordt het op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 18°C in het noordwesten tot lokaal 22°C in het zuidoosten. De wind is zuidwest en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig.

In de nacht naar dinsdag is er vrij veel bewolking en komen er enkele buien voor, vooral in het noordwesten, noorden en zuidoosten van het land. Met name in het zuidoosten is er een kleine kans op onweer. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 12°C in het oosten en zuidoosten tot 16°C aan zee. De zuid- tot zuidwestenwind is zwak tot matig, langs de kust en op het IJsselmeer matig tot vrij krachtig.

Dinsdag overdag is er aanvankelijk nog steeds veel bewolking en trekken er buien over het land. Er is een kleine kans op onweer. Vanaf de middag wordt het van het westen uit droger en klaart het gedeeltelijk op. De maxima variëren van 20°C langs de noordwestkust tot lokaal 23°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer in de ochtend vrij krachtig. In de middag draait de wind naar west. (Bron: KNMI)

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk berenklauw recept? Berenklauw is een plant die al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Het is een krachtig

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.