2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – wisselvallige start, later opklaringen en zonnige perioden

HOLLANDS KROON – Vandaag hebben wij in de ochtend nog te maken met wat neerslag maar ook zullen de eerste opklaringen al te zien zijn, samen met de ze opklaringen is er ook ruimte voor de zon. De temperatuur loopt op naar 18 graden bij een matige zuidoostelijke tot zuidelijke wind. Vanavond neemt de kans op regen weer toe en ook de kans op een enkele klap onweer. 
Het weer voor zondag
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter en het blijft wisselvallig in Hollands Kroon, met vannacht en morgenmiddag regen. De temperatuur stijgt tot 17 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 13 °C.
Het weer na zondag
De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en neemt de kans op regen af in Zijdewind. Overdag wordt het ongeveer 17 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 10 °C. De wind draait geleidelijk naar het oosten en is matig, windkracht 4. Vanaf donderdag neemt de kans op neerslag af en worden de nachten kouder met temperaturen rond 7 °C.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.