2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – wolkenvelden met kans op lichte motregen

Hollands Kroon – Dinsdag zijn er opnieuw wolkenvelden met kans op wat lichte (mot)regen. Soms echter komt ook de zon eraan te pas. De temperatuur stijgt naar rond 9 graden en de noordwestenwind is matig en aan zee af en toe vrij krachtig. Woensdag verandert er niet veel, donderdag wat regen en een zuidwestenwind. Vanaf vrijdag wordt het wisselvallig, maar zaterdag waarschijnlijk droog weer en 12 graden.
Een uitloper van het Azorenhoog verliest zijn invloed op ons weerbeeld. Meerdere lagedrukkernen beginnen vervolgens om elkaar heen te zwaaien in een uitgestrekt gebied van de Britse Eilanden naar IJsland. Aan de zuidflank passeren van tijd tot tijd frontale systemen ons land. Op hoogte zien we hetzelfde patroon in de kaarten: voornamelijk lage druk ten westen van ons land, waarbij de straalstroom zich vrij zuidelijk bevindt.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.