2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – wolkenvelden met soms ook wat zon


HOLLANDS KROON – Vandaag hebben wij te maken met veel bewolking maar zo nu en dan zal er toch ook een glimp van de zon te zien zijn. De middagtemperatuur loopt op naar 4 graden bij een zwakke wind uit varierende richtingen. In de nacht naar woensdag vriest het  matig maar vlak aan de grond kan het even stevig vriezen.

Het weer voor woensdag

Vanaf woensdag krijgen wij te maken met veel meer zon, en zal het ook tijdelijk weer wat kouder worden overdag met een temperatuur van net boven het vriespunt. De wind blijft zwak en waait uit verschillende richtingen. In de nacht naar donderdag gaat het 5 graden vriezen.

Het weer na woensdag

Na woensdag gaan wij ons opmaken voor een weersverandering. Overdag gaat de temperatuur richting de 7 á 9 graden en na het weekend zal ook de nachtvorst verdwijnen. De wind draait tijdelijk naar het zuidoosten en trekt aan tot matig 3 á 4Bft.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.