2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zo nu en dan zon, later toenemde buienkans

HOLLANDS KROON – Vanochtend is het droog met nu en dan zonneschijn. In de middag neemt de kans op een bui toe. De temperatuur stijgt naar 21 tot 22 graden zuidwestenwind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig. 
Het weer voor zondag
Het wordt morgen geleidelijk zonniger en de kans op neerslag neemt af in Hollands Kroon , met vannacht nog wel regen. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 20 °C en is de wind vrij krachtig, windkracht 5. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 19 °C.
Het weer na zondag
De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en neemt de kans op regen af in Hollands Kroon. De temperatuur stijgt tot 24 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 17 °C. De wind draait geleidelijk naar het zuidoosten en is matig, windkracht 4. Vanaf vrijdag neemt de kans op neerslag af en wordt het overdag kouder met temperaturen rond 21 °C.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.