2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zomers, later kans op (onweers)bui

HOLLANDS KROON – Vandaag wordt het weer vrij zonnig, maar later op de dag neemt de kans op een enkele regen- of onweersbui toe. De middagtemperaturen lopen uiteen van 16 tot 18 graden aan de kust en tot tussen 22 en 26 graden in de rest van de provincie. Verder aan de kust wind van zee: elders een zwakke tot matige wind uit het noorden. Van woensdag tot zaterdag is het droog weer met naast wolkenvelden ook perioden met zon. De temperatuur zakt langzaam terug naar 19-20 graden.
De komende dagen zijn er opklaringen en neemt de kans op regen toe in Hollands Kroon. Overdag wordt het ongeveer 16 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 12 °C. De wind is matig, windkracht 3.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.