2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zonnig en fris met maximaal 5 graden

HOLLANDS KROON – Vandaag is er veel zon maar door een noord/noordoostelijke wind wordt er tijdelijk fors koudere lucht naar onze regio gevoerd. Vanmiddag loopt de temperatuur nog op naar rond de 5 graden maar in de nacht naar dinsdag kan het al een graad of 2 gaan vriezen.
Het weer voor dinsdag
Het wordt morgen zonnig en droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 2 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer -1 °C.
Het weer na dinsdag
De komende dagen neemt de bewolking toe en blijft het droog in Hollands Kroon. De temperatuur stijgt tot 10 °C overdag en 7 °C ’s nachts. De wind draait geleidelijk naar het noordwesten en is matig, windkracht 4. Vanaf vrijdag daalt de temperatuur tot 5 °C overdag en 2 °C ’s nachts.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.