2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zonnig en zo goed als droog

HOLLANDS KROON – Vandaag is er veel zon en blijft het waarschijnlijk droog. De maxima lopen uiteen van 18 graden op Texel tot 26 graden in het Gooi. De wind waait matig uit noordelijke richtingen. Dinsdag kans op een (onweers)bui, maar nog wel warm. Daarna afnemende warmte. De neerslagkansen zijn tot het weekeinde klein. De wind waait steeds uit richtingen tussen noordoost en noordwest.
De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het droog in Hollands Kroon. De temperatuur daalt tot 16 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 14 °C. De wind waait uit het noorden en is matig, windkracht 4. Vanaf vrijdag neemt de kans op zon verder toe en wordt het overdag warmer met temperaturen rond 18 °C.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.