2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zonnig maar wel minder warm

Hollands Kroon – Aan de periode van zomerse dagen komt na vandaag voor een korte periode een eind. Met een naar noord draaiende wind wordt minder warme lucht aangevoerd. Tijdens de middaguren is het aan zee, de Noordkop en op Texel maar 13 tot 15 graden.
Het weekend verloopt wisselend bewolkt en koud, met een maximum temperatuur schommelt rond de 12 graden is het ruim 10 graden kouder dan de afgelopen week. De wind draait naar het noordwesten en voelt gevoelig koudere lucht aan en uit de aanwezige bewolking valt af en toe wat neerslag. Maandag is ook nog een vrij frisse dag maar vanaf dinsdag loopt de temperatuur weer op naar de normale waarden van 16 á 17 graden.
Een uitgestrekte hoogtetrog boven Scandinavie zorgt bij aanvang van de periode voor aanvoer van koele polaire lucht. In de loop van de nieuwe week vervlakt de trog en wordt de bovenluchtstroming zuidwestelijk en daarmee tijdelijk meer zonaal. Tegen het weekend van 21/22 mei lijkt zich een rug op te bouwen met aan de grond een hoog boven onze omgeving.
 

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.