2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zonnige perioden


HOLLANDS KROON – Vandaag hebben wij te maken met een overgangsdag naar frissere temperaturen, werd het gisteren 17 graden in Medemblik vandaag stopt het kwik bij 15 graden. De wind is matig soms vrij krachtig en waait uit het noorden.

Het weer voor maandag

Maandag is het een stuk frisser dan vandaag, de temperatuur haalt amper de 13 graden bij een matige soms vrij krachtige wind uit het noorden waardoor het nog een stuk frisser zal aanvoelen. Uit de aanwezige bewolking zal geen neerslag vallen en de zon laat zich ook regelmatig even zien.

Het weer na maandag

Ook de rest van de week is het koud met temperaturen schommelt rond de 12 á 13 graden. Pas vanaf donderdag gaat de tempertuur weer omhoog richting de 17 graden op donderdag en 19 graden op vrijdag. Maar vanaf vrijdag neemt de wisselvalligheid ook sterk toe en gaat het regenen. De wind draait naar het zuidoosten en is matig 3Bft.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.