2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zonnige perioden en het wordt 13 graden

HOLLANDS KROON – Vandaag schijnt af en toe de zon. Toch is er ook nog een enkele bui mogelijk. De temperatuur komt uit op 12 tot 13 graden en de wind waait matig en aan zee vrij krachtig uit het noordwesten. 
Dinsdag is in het noordoosten kans op een enkele bui, maar op veel andere plaatsen blijft het droog en is het wisselend bewolkt. Langs de westkust breekt vaker de zon door en in de avond breekt op steeds meer plaatsen de bewolking. Het wordt 14 graden in het noorden tot 17 in het zuiden.
Woensdag begint de dag overwegend droog met vooral in het oosten ook wat zon. Vanuit het westen neemt de bewolking toe en stijgt de kans op buien. Het wordt dan 17 tot 19 graden. De dagen daarna verlopen wisselvallig met vooral vrijdag en in het weekend veel bewolking en perioden met regen. De middagtemperatuur ligt tussen 15 en 18 graden.
 

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.