2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zonnige perioden en het wordt 19 graden

HOLLANDS KROON – Vandaag zijn er perioden met zon en het blijft droog. De maxima lopen uiteen van 17 graden op Texel tot 22-23 graden in het zuiden en zuidoosten van de provincie. De wind waait matig uit het noorden tot noordwesten. Donderdag en vrijdag is er geregeld zon, maar er zijn ook wolkenvelden. Tot regen komt het echter niet en met 18 tot 20 graden is het minder warm.
De komende dagen neemt de bewolking toe en blijft het zo goed als droog in Hollands Kroon. Overdag wordt het ongeveer 16 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 12 °C. De wind is matig, windkracht 3. Vanaf dinsdag neemt de kans op neerslag toe.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.