2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zonnige perioden en het wordt 23 graden

HOLLANDS KROON – Vandaag is er geregeld zonneschijn. Er kan echter ook een (onweers)bui tot ontwikkeling komen. De maxima lopen uiteen tussen 23 en 25 graden en de wind ruimt via zuidwest naar west en neemt aan de kust en op het IJsselmeer toe tot vrij krachtig of krachtig.
Het weer voor maandag
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter maar het blijft zo goed als droog in Wieringerwaard, met morgenochtend kans op een regenbui. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 23 °C en is de wind vrij krachtig, windkracht 5. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 20 °C.
Het weer na maandag
De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en blijft het droog in Wieringerwaard. De temperatuur stijgt tot 25 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 15 °C. De wind draait geleidelijk naar het oosten en is matig, windkracht 3. In het weekend wordt het overdag kouder met temperaturen rond 20 °C.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.