2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zonnige perioden en het wordt 5 graden

Hollands Kroon – Het blijft een komen en gaan van wolken afgewisseld door felle opklaringen en ook vandaag soms wat (winterse)neerslag. Het is goed te merken dat de zon krachtiger en krachtiger wordt, zo werd het gistermiddag uit de wind in de zon al ruim 17 graden. De wind is vandaag zwak, 2Bft en waait uit het zuidoosten. In de nacht naar zaterdag koelt het af naar rond of net even onder het vriespunt.
Het weekend verloopt zeer zonnig, een hoogdrukgebied komt in onze omgeving te liggen waardoor buien op afstand van ons blijven. De middagtemperatuur ligt het aankomend weekend rond de 6 graden bij een vrij matige wind uit het noordoosten, 4Bft, waardoor de gevoelstemperatuur rond het vriespunt zal komen te liggen.
Volgende week begint ook nog vrij zonnig maar vanaf dinsdag draait de wind naar het zuiden en komen er buien onze kant op, na dinsdag gaat de temperatuur ook weer richting de 8 á 9 graden overdag en ruim boven het vriespunt in de nachten..
Het lukt Koning Winter maar niet om voet aan wal te krijgen in Nederland.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.