2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zonnige perioden en het wordt 6 graden

Hollands Kroon – Vandaag hebben wij te maken met bewolking afgewisseld door zonnige perioden, maar vanmiddag neemt de kans op een enkele kleine (winterse) bui wel toe. De middagtemperatuur loopt op naar rond de 6 graden bij een zwakke tot matige wind uit het noordwesten, 3Bft. In de nacht naar donderdag koelt het af tot rond het vriespunt maar tijdens zonsopkomst kan het even gaan vriezen wat de kans op gladheid doet toenemen.
De rest van de week en het weekend is van het zelfde laken en pak, overdag wisselend bewolkt een middagtemperatuur van rond de 5 á 6 graden en in de nachten zo rond het vriespunt of net daaronder. De wind is meest matig 4Bft en waait uit het noordoosten.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.