2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zonnige perioden en het wordt 7 graden

HOLLANDS KROON – Vandaag krijgen wij eindelijk na dagen van dichte mist de zon weer te zien, maar de kans op (sluier)bewolking blijft ook aanwezig. De middagtemperatuur loopt op naar 7 á 8 graden bij een zwakke wind uit het zuidoosten. In de nacht naar zaterdag koelt het af naar 4 graden.

Het weer voor zaterdag

Zaterdag minder zon dan vandaag en met 7 graden blijft de temperatuur boven normaal. De wind is zwak en waait uit het zuidwesten. In de nacht naar zondag daalt de temperatuur tot rond het vriespunt. In de vroege ochtend tijdens zonsopkomst kan het onder het nulpunt dalen.

Het weer na zaterdag

Na zaterdag gaat het iets frisser worden overdag, gemiddeld zo rond de 5 graden wat vrij normaal is voor de tijd van het jaar. De wind blijft zwak en blijft uit het zuiden tot zuidwesten waaien waardoor Koning Winter ver bij ons vandaan blijft. De kans op neerslag is nihil wel zal de zon iets meer te zien zijn overdag.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.