2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zonnige perioden en het wordt 8 graden

Hollands Kroon – Het weer voor vandaag heeft twee gezichten, vanochtend eerst nog laaghangende bewolking/mist en vanmiddag meer ruimte voor de zon. De middagtemperatuur loopt op naar rond de 8 graden bij een matige wind uit het zuidwesten, 4Bft. Vanavond trekt de bewolking dicht en in de nacht naar zaterdag gaat het regenen. De temperatuur daalt naar 4 graden.
Zaterdag en zondag vallen vrijwel zeker in het water door de regen die er gaat vallen, op beide dagen zullen de hemelsluizen zich openen en vallen er regelmatig een paar stevige buien. De temperatuur is hoog voor de tijd van het jaar, zaterdag 10 en zondag 11 graden, de wind is krachtig 6Bft  maar boven water en het open veld uitschieters naar 7Bft waarbij rukwinden tot 75km/u niet zijn uitgesloten.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.