Weerbericht Hollands Kroon – zonnige perioden en het wordt 8 graden

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Hollands Kroon – Na de toch nog mislukte zonnige dag van gisteren waar lokaal redelijk wat regen is gevallen, in Medemblik 4.9mm, vandaag wel meer ruimte voor de zon. Maar ook de bewolking zal aanwezig zijn maar daar zal zo goed als geen neerslag vallen. De wind is matig 4Bft en waait uit het zuidwesten. De middagtemperatuur loopt op naar 8 graden, in de nacht naar vrijdag koelt het af naar rond het vriespunt.
Vrijdag ook nog redelijk wat ruimte voor de zon maar veel warmer dan 5 graden gaat het niet worden. De wind draait naar het zuidoosten en merkbaar koudere lucht komt dan tijdelijk onze kant op stromen.
Het weekend verloopt grijs en zowel op zaterdag als op zondag is er een kleine neerslagkans. De temperatuur schommelt rond de 5 graden bij een matige wind uit het oosten tot noordoosten later op zondag draaien naar noord, 4Bft.
De nieuwe week begint ook frisjes met overdag temperaturen van rond de 5 graden en in de nachten rond het vriespunt maar later in de week draait de wind weer naar het zuidwesten tot westen en stroomt weer warmere lucht ons land binnen.
eps_pluim_tt_06235

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category