2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zonnige perioden en warm

HOLLANDS KROON – Vandaag zijn er perioden met zon en de kans op buien is klein. Met maxima tot 27 graden is het zomers warm, direct aan de Waddenzeekust is het een paar graden koeler. De wind waait matig uit het noordwesten.
Het weer voor maandag
Het wordt morgen geleidelijk zonniger en het blijft droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 24 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 22 °C.
Het weer voor na maandag
De komende dagen zijn er opklaringen en neemt de kans op regen toe in Hollands Kroon. De temperatuur daalt tot 20 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 16 °C. De wind waait uit het westen en is matig, windkracht 3. In het weekend neemt de kans op neerslag weer af.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.