2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zonnige perioden, later op de dag meer bewolking

HOLLANDS KROON – Vandaag hebben wij in de ochtend te maken met zonnige perioden maar later in de middag trekt de bewolking meer en meer dicht, maar het blijft wel droog. De middagtemperatuur blijft steken op zo’n 12 graden bij een vrij krachtige tot krachtige oostelijke wind waardoor het guur gaat aanvoelen.
Het weer voor vrijdag
Het wordt morgen geleidelijk zonniger en het blijft droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 12 °C en is de wind vrij krachtig, windkracht 5. Morgenavond is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer 10 °C.
Het weer na vrijdag
De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger maar neemt de kans op neerslag toe in Hollands Kroon. De temperatuur stijgt tot 14 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 7 °C. De wind draait geleidelijk naar het zuidwesten en is matig, windkracht 4. Vanaf woensdag neemt de kans op neerslag weer af en wordt het overdag kouder met temperaturen rond 13 °C.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.