2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zonnige perioden, tegen de avond toenemende kans op een bui

HOLLANDS KROON – Vandaag begint met bewolking. Later breekt de zon door, maar er komen ook stapelwolken tot ontwikkeling die lokaal het buienstadium kunnen bereiken. De temperatuur stijgt naar 23 tot 24 graden. De oostenwind is matig, bij Texel en op het IJsselmeer vrij krachtig. Donderdag verloopt eveneens warm, maar in de Noordkop lagere temperaturen vanwege een noordoostenwind. Op vrijdag voltrekt zich een overgang naar minder warm: in het weekeinde vrij koud weer.
Een complex laag ligt stil boven Frankrijk. Een bijbehorende frontale zone ligt min of meer west-oost georiënteerd boven het midden van het land. De oostelijke stroming voert continentale lucht aan, waarbij de aangevoerde lucht ten zuiden van de frontale zone vochtiger is. De frontale zone wordt in de loop van de periode, met name op donderdag, geleidelijk naar het zuiden teruggedrongen. Dit komt door het feit dat het laag langzaam richting Duitsland beweegt waardoor de stroming geleidelijk een noordcomponent krijgt.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.