2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon: zonnige perioden, vanaf maandag kouder

HOLLANDS KROON – Een klein lagedrukgebied net noord van de Wadden verplaatst noordoostwaarts en ligt vanmiddag boven de Duitse Bocht en vult geleidelijk op. Een tweede laag, boven het zuiden van Engeland trekt zuidoostwaarts via Het Kanaal richting Midden-Frankrijk, waar het eveneens vanmiddag aankomt. 

Vandaag is het bij ons overwegend zonnig maar er zijn ook perioden dat de zon schuilgaat achter de bewolking. Neerslag gaat er niet vallen en met 10 graden in de middag is het een mooi najaarsweertje voor november. De wind is overwegend zwak tot matig en waait uit het zuidwesten

Maandag start nog met zonnige perioden maar in de loop van de dag neemt de bewolking toe en vallen er enkele buien. Met 7 graden in de middag is het al een stuk frisser dan vandaag. De wind blijft uit het zuidwesten waaien en neemt toe tot matig/vrij krachtig. Maandagavond kan het lokaal even flink gaan plenzen. In de nacht naar dinsdag daalt het kwik naar 3 á 4 graden.

Na maandag blijft de temperatuur schommelen rond de 6 á 7 graden, de wind zit vast in de zuidwesthoek waardoor aanvoer van buien verzekerd blijft. De zon zullen wij maar weinig te zien gaan krijgen deze week.

[signoff]

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.