HOLLANDS KROON – Vandaag wisselen wolkenvelden en zonnige perioden elkaar af. Het is meest droog maar in de kustprovincies kan nog steeds een bui voorkomen met daarbij mogelijk ook onweer. De zuid- tot zuidwestelijke wind is matig, vlak aan zee vrij krachtig en in het Waddengebied krachtig. In de middag krimpt de wind naar zuidoost. De middagtemperatuur ligt rond 16°C.

In de nacht naar dinsdag zijn er opklaringen. De zuidoostenwind is meest matig, langs de kust en boven het IJsselmeer matig tot vrij krachtig. De minimumtemperatuur ligt rond 10°C.

Dinsdag overdag zijn er eerst zonnige perioden, in de middag trekt een gebied met bewolking en regen van zuidwest naar noordoost. In het westen en zuidwesten komen er later weer enkele buien. De matige, aan zee vrij krachtige zuidoostenwind draait in de middag naar zuid tot zuidwest en de middagtemperatuur komt uit rond 16°C. (Bron: KNMI)

Previous post Onnodig verlies Wieringerwaard tegen WBSV
Next post Politie zoekt getuigen woninginbraak Niedorp,

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.