2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon- zonnige perioden

Hollands Kroon – Vandaag hebben wij te maken met felle opklaringen afgewisseld door bewolking. Uit deze bewolking kan soms wat lichte neerslag vallen,de wind is zwak tot matig 3Bft en waait uit het zuidwesten. De middagtemperatuur loopt op naar rond de 7 graden wat vrij normaal is voor de tijd van het jaar. Vanavond trekt de bewolking verder dicht en neemt ook de kans op neerslag toe.
Woensdag is het bewolkt en valt er soms wat lichte neerslag bij een middagtemperatuur van net zoals vandaag, 7 graden. De wind trekt aan naar vrij krachtig en waait uit het zuidoosten. Ook donderdag is het nog bewolkt maar blijft het wel zo goed als droog. De wind draait naar het zuidwesten en zwakt af naar matig, 3Bft.
Na donderdag gaat de temperatuur een paar graden stijgen, vrijdag 9 maar het weekend zitten wij al in de dubbele cijfers met op zaterdag 10 en zondag mogelijk 11 á 12 graden. De wind blijft uit de zuidwesthoek waaien waardoor er wel vrij veel bewolking aanwezig is. De kans op neerslag is zo goed als nihil.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.