Weerbericht Hollands Kroon: zonnige start, in de middag meer bewolking

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

HOLLANDS KROON – De dag start aanvankelijk nog met veel zon maar in de loopt van de dag komen er meer en meer stapelwolken en vanmiddag kan er zelfs even een bui gaan vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 18 graden bij een vrij matige tot matige wind uit het westen/zuidwesten. In de nacht naar zaterdag daalt het kwik naar 13 graden en draait de  wind naar het westen.

Zaterdag is er vrij veel bewolking en het zal er om spannen dat het bij ons helemaal droog blijft, mogelijk valt er overdag een enkel spatje neerslag maar dat zal dan niet veel zijn. De middagtemperatuur blijft steken bij 17 graden mede doordat de wind is gedraaid naar het westen. In de nacht naar zondag daalt het kwik naar 12 graden.

Zondag is het al weer een stuk vriendelijker wat het weer betreft, wel veel bewolking maar met 21 graden een stuk warmer dan de afgelopen dagen en een voorbode voor een week van mooi nazomerweer met hoge temperaturen. De wind draait naar het zuidwesten en is matig 4Bft. van kracht.

Na zondag draait de wind verder naar het zuiden en voert warme tropische lucht met zich met mee dankzij een tropische storm dat bij de Azoren komt te liggen. Zo zijn dinsdag en woensdag zonovergoten dagen en loopt de temperatuur op dinsdag al op naar 25 graden of nog hoger.

Voor meer weer kijk op de website van ons weerstation

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category