2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zonnige start later meer bewolking

HOLLANDS KROON – Vandaag begint met zonneschijn. In de middag komt er meer bewolking met een kleine kans op een bui(tje). In de avond gaat het van het zuidwesten uit regenen. De regen krijgt een buiig karakter. De temperatuur stijgt nog naar 24-25 graden en de wind waait zwak tot matig: ruimend van oost naar zuid.
Het weer op zaterdag
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter maar het blijft zo goed als droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 23 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 19 °C.
Het weer na zaterdag
De komende dagen neemt de bewolking en regen toe in Hollands Kroon. De temperatuur daalt tot 20 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 16 °C. De wind draait geleidelijk naar het zuidwesten en neemt in kracht toe tot windkracht 6. Vanaf zondag wordt het overdag warmer met temperaturen rond 24 °C.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.