2°C | Amsterdam

Weerbericht Hoorn 8 augustus, wisselvallig met kans op een bui, vanmiddag veel wind

HOLLANDS KROON – Er is vrij veel bewolking en er trekken buien noordoostwaarts over het land. Er is vooral in de middag en avond kans op onweer. In het zuidoosten is het in de ochtend tijdelijk droog, maar ook daar komen in de middag buien voor. In de avond wordt het in de zuidelijke helft zo goed als droog. Met maxima van ongeveer 20°C is het vrij koel. De zuidwestenwind is landinwaarts matig tot vrij krachtig, aan zee en boven het IJsselmeer krachtig tot hard, 6-7 Bft. Aan zee is er vanmiddag kans op zware windstoten van 75 km/u. In de avond neemt de wind in kracht af.

In de nacht naar maandag komen er vooral in het noorden van het land nog enkele buien voor, in het zuiden is het droog en zijn er brede opklaringen. De minimumtemperatuur ligt landinwaarts rond 13°C. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Maandagochtend neemt de bewolking van het zuidwesten uit snel toe en breiden buien zich uit over het land, vooral in het westen kan er flink wat neerslag vallen. Vooral in de oostelijke helft is er in de middag kans op onweer. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 18°C in het noordwesten tot lokaal 23°C in het zuidoosten. De wind is zuid tot zuidwest en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, in de middag wordt de wind zuidwest en neemt langs de westkust toe naar krachtig, 6 Bft. (Bron: KNMI)

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.