2°C | Amsterdam

Weerbericht: Van het noorden uit perioden met zon en droog

HOLLANDS KROON – Vanochtend is het nog bewolkt met in het zuidoosten motregen, maar van het noorden uit klaart het op en wordt het droog. Vanmiddag zijn er flinke zonnige perioden, hoewel het zuidoosten gevoelig blijft voor enkele wolkenvelden. De maximumtemperatuur varieert van 20°C op de Wadden tot 23°C plaatselijk landinwaarts. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer overwegend vrij krachtig.

In de nacht naar dinsdag is er weinig bewolking en blijft het overal droog. Het koelt af naar 10°C plaatselijk in het noorden tot 14°C aan zee. De noordoostenwind neemt af naar zwak tot matig.

Dinsdag overdag is er veel zon en ontstaan er stapelwolken die in de avond weer oplossen. Het blijft droog en de middagtemperatuur ligt tussen 20°C op de Wadden en 24°C plaatselijk in het zuidoosten. De wind komt uit het noordoosten en wordt matig, langs de zuidwestkust mogelijk vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk berenklauw recept? Berenklauw is een plant die al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Het is een krachtig

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.