2°C | Amsterdam

Weerbericht, veel bewolking in de ochtend nog kans op en bui

HOLLANDS KROON – In de noordelijke helft is het zwaar bewolkt en valt er lokaal regen of motregen. Elders zijn er opklaringen. Vanochtend trekt de regen oostwaarts weg en klaart het deels op. Vanmiddag wisselen zon en wolkenvelden elkaar af. In het noordoosten is er kans op een bui. De maximumtemperatuur ligt rond 20°C. De wind is west tot noordwest en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer in de ochtend nog vrij krachtig.

In de nacht naar vrijdag is het wisselend bewolkt en verder landinwaarts kan een mistbank ontstaan. In het noorden valt af en toe lichte regen. De minimumtemperatuur ligt rond 13°C. De noordwestelijke matige wind draait, met uitzondering van het noorden, in de nacht naar zuid tot zuidwest en neemt af naar zwak.

Vrijdag overdag blijft het wisselend bewolkt met af en toe zon maar er ontstaan verspreid over het land ook enkele buien. De middagtemperatuur varieert van 18°C in het noorden tot 22°C in het zuiden van het land. De zwakke wind komt overwegend uit een zuidwestelijke richting. (Bron: KNMI)

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk berenklauw recept? Berenklauw is een plant die al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Het is een krachtig

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.