2°C | Amsterdam

Weerbericht veel regen, elders enkele (onweers)buien. Maandag veel zon

HOLLANDS KROON – Vandaag overheerst de bewolking en regent het in het noorden af en toe stevig door. Er valt daar op veel plaatsen 20-40 mm, lokaal zelfs meer dan 50 mm met plaatselijk mogelijk wateroverlast tot gevolg. Elders ontstaan enkele losse (onweers)buien. De maximumtemperatuur komt uit rond 20°C. De wind is meest westelijk en matig, in het noorden komt de wind uit noordelijke richtingen en kan langs de kust vrij krachtig tot krachtig worden. In de avond wordt de wind overal noordelijk en matig, langs de kust en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig.

In de nacht naar maandag trekt de neerslag naar het zuidoosten en klaart het in de noordelijke helft van het land breed op. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 12°C in het noorden tot 15°C in het zuidwesten. De wind is noordelijk en matig, langs de kust en op het IJsselmeer eerst nog vrij krachtig tot krachtig.

Maandagochtend is het in het zuiden en zuidoosten eerst nog bewolkt met in Limburg plaatselijk wat lichte regen of motregen. Verder zijn er flinke zonnige perioden en blijft het droog. De maximumtemperatuur varieert van 21°C op de Wadden tot 24°C plaatselijk landinwaarts. De wind draait naar noordoost en is overwegend matig. (Bron: KNMI)

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.