2°C | Amsterdam

Weerbericht: vrij warm en tot de avond droog

HOLLANDS KROON – Vanochtend komt er vooral in het midden van het land plaatselijk dichte mist voor. De mist lost in de loop van de ochtend op en daarna komen er perioden met zon. Het blijft droog en het wordt een vrij warme dag met maximumtemperaturen die uiteen lopen van 20°C op de Wadden tot lokaal 26°C in het zuiden. De wind is zwak, uit een (zuid)oostelijke richting. In de avond trekken stevige onweersbuien het zuidwesten binnen. Hierbij kan er plaatselijk veel regen in korte tijd vallen en is er kans op hagel en windstoten tot 60 km/u.

In de nacht naar zondag trekken de regen- en onweersbuien naar het noorden, maar de kans op onweer, hagel en windstoten neemt wel af. In het zuiden wordt het vrijwel droog. Verder is er veel bewolking en koelt het af naar 16°C. In het noorden is de wind zwak en variabel, elders staat er een matige zuidwestenwind.

Zondag overheerst de bewolking en zou het in het westen en noorden langdurig hard kunnen regenen met plaatselijk mogelijk wateroverlast tot gevolg. Elders ontstaan vooral in de middag weer enkele (onweers)buien. De maximumtemperatuur komt uit rond 20°C. Er staat een matige westenwind, langs de noord(west)kust is de wind noordoostelijk en in de middag tijdelijk mogelijk krachtig, 6 Bft. (Bron: KNMI)

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk berenklauw recept? Berenklauw is een plant die al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Het is een krachtig

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.