2°C | Amsterdam

Weerbericht: Wisselend bewolkt, soms wat (mot)regen

HOLLANDS KROON – Het is wisselend bewolkt en vooral in de oostelijke helft komen er enkele buien voor. In de middag is er langs de oostgrens een kleine kans op onweer. De maxima liggen rond 19°C, bij een matige, langs de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtige noordenwind. Aanvankelijk is de wind landinwaarts zwak en noordwestelijk.

In de nacht naar zaterdag is het half tot zwaar bewolkt en is er kans op een bui. De minimumtemperatuur ligt rond 13°C en de noordelijke wind is zwak tot matig, langs de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig.

Zaterdag overdag verandert er vrijwel niets in het weerbeeld. Het blijft half tot zwaar bewolkt en er trekken enkele buien over, de meeste in het oosten van het land. De middagtemperatuur ligt rond de 19°C en de noordelijke wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk berenklauw recept? Berenklauw is een plant die al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Het is een krachtig

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.