2°C | Amsterdam

Weet wat u doet als u een speelgoedpistool koopt, politie kan hard optreden.

Hollands Kroon – Opnieuw een stevige waarschuwing tegen de bezitters van balletjespistolen. De nepwapens lijken zo sprekend op echte wapens, dat het volgens de politie een kwestie van tijd is dat het volledig misgaat.
Afgelopen week kreeg de politie in de Zaanstreek meerdere meldingen dat er mensen met vuurwapens rondliepen. In alle gevallen bleek het uiteindelijk te gaan om nepwapens.
Toch neemt de politie iedere melding serieus. “Agenten zorgen dan dat ze hun kogelvrijvest aanhebben en hun pistool bij zich hebben. Als zo’n jongen dan ook nog een verkeerde beweging maakt, dan is de kans groot dat er geschoten wordt”, vertelt politiewoordvoerder Menno Hartenberg. 
Volgens Hartenberg is het wachten op ongelukken. “Ze (agenten – red) moeten de situatie in een fractie van een seconde inschatten. Je hoopt dan maar dat het goed gaat. Maar de kans dat het fout gaat…het gaat een keer gebeuren.”
Hieronder zie je welke van de vier pistolen de echte is.
echte wapen

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.