2°C | Amsterdam

Wegens succes verlengd, ‘brandend zand’ Westerland


WESTERLAND – Na het succes van vorig jaar, in 2016 de tweede editie van Brandend Zand a gogo. Op oudejaarsmiddag, tussen alle verplichtingen door, een middag en avond genieten van de mooiste nummers uit de Top 2000.
Samen (muziek-)herinneringen ophalen. Het publiek is een interactief onderdeel van het gebeuren. Welke nummers er gedraaid worden dat bepaal jij namelijk. Zet op deze evenementenpagina jouw ultieme Top 2000-Top 3. Het mogen alle nummers zijn, als ze ooit maar in de Top 2000 gestaan hebben.
De organisatoren Nanco Klein en Edwin Wittink zullen geheel ondemocratisch besluiten wat er gedraaid wordt. Tijdens deze editie is er extra aandacht voor de geluidsdragers uit de tijd dat er nog echte muziek gemaakt werd: vinyl. Iedereen mag de LP op single waarop zijn of haar Top2000 favoriet staat meenemen.
Speciaal daarvoor neemt Nanco zijn pick-up mee waarmee deze nummers dan gedraaid zullen worden. Foto’s van de hoezen mogen natuurlijk al gedeeld worden op deze pagina. Graag tot ziens op dit ouderwets leuke Wieringer oudejaarsevenement.
Via: RTV Noordkop

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.